Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

RSS

 Sitä sun tätä
28.03.2011 12:46

Hupsista! Onpas taas aikaa vierähtänyt viime blogikirjoituksesta. Topihan sai perheenlisäystä 20.12.2010, 2narttua ja 2urosta.  Lapsukaisista tuli soopeleita, osa hiukan tummempia soopeleita.  Aika vierähtänyt nopeesti ja lapsukaisetkin muuttaneet uusiin koteihin; Porvooseen, Lohjalle ja Somerolle.  Viime tiedon mukaan yksi (uros) odottaa vielä uuteen kotiin pääsyä.  Tytöt ovat saaneet nimekseen; Albertiina ja Arietta . Pojat; Alfa ja Amir. Lapsukaiset olivat todella upeita ja hyvinrakentuneita pentusia.  Toivottavasti näemme heitä jossain vaihees vaikkapa näyttelyissä.  Onnea ja menestystä kaikille pikku turrukoille;)

Tammikuussa jännitimme Turun Näyttelyä, jonne Skiddyn oli tarkoitus suunnistaa yrittämään viimeistä sertiä, sekä valioitumista sen myötä, sillä ikää juuri 2v 2pv. Kaikki meni hienosti, poika valioitui Turun Näyttelyssä.  Näimme myös Skiddyn Sixten veljen , joka oli eka kertaa näyttelyssä.  Hienosti Sixten menestyi ollen PU 4.

Näyttelyrumpan suunnittelu oli Turun jälkeen kovassa tohinassa, minnes sitten suunnataan;) Kristiina teki lähtöä Liettuaan, joten sovimmekin Hänen kanssaan mukaan lähdöstä.  Tiedossa oli siis kaksipäiväinen näyttely ja vielä Liettuan Voittaja;) Niinpä jännitys taas tiivistyi sekä matkan suhteen että itse näyttelyn suhteen. Matkaan lähdettiin Kristiinan autolla Helsingistä.  Matkaseurana oli Kristiina, Saara, Jasmin ja minä sekä tietysti 5koiraa.  Reissu onnistui kaikinpuolin todella loistavasti sekä meillä että matkakumppaneilla:) Sulo mitteli oli molempina päivinä ROP, Eetu ja Uunokin menestyivät hyvin; toinen oli lauantaina ROP ja toinen hyvä kakkonen.  Sunnuntaina muistaakseni toinen kakkonen... Ja Timi sunnuntaina hienosti ROP. Skiddy oli sekä lauantai että sunnuntai ROP ja toi tittelit kotiin; LT CH LT W-11 ja Vilnus Show Winner-11. 

Tuhannet kiitokset matkaseuralaisille kivasta, virkistävästä ja onnistuneesta reissusta kaikinpuolin;)

Uusiksi otetaan heti kunhan edellisestä hitusen toivutaan, mut täl kertaa olisi tuo Latvia mieles;)

 


Kommentit (1)Kommentoi 29.10.2010 21:50

Topilla vieraili Fokus neitokainen 19.10.2010, astutus sujui onnistuneesti. Topi matkasi kuitenkin vielä kahdeksi päiväksi uusinta-astutus reissulle. Sekin oli sujunut hyvin.  Nyt odottelemme sit pikkukarvapalloja syntyväksi jouluksi.  Seinäjoen reissukin tehty suhtkoht onnistuneesti, ainoa oli et n. 1 1/2 tuntia ennen Seinäjokea alkoi satamaan lunta oikein urakalla ja kova tuuli siihen lisäksi, joten keli oli sit sen mukainen.  Tiellä oli lunta niin paljon, että joutui ajamaan uria myöten ja autonpohjakin otti välil keskellä olleeseen lumivalliin kiinni. Sopivasti kuitenkin ehdimme perille ennen kehien alkua.   Meillä reissu poikien puolesta oli oikein onnistunut.  Yllätyimme hiukan itsekin, ainakin Skiddyn suhteen, sillä poika pudotti juuri pohjavillaansa.  Kehään mennessäkin haituvat vaan lenteli.  Tulos oli kyl hieno; PU 1, SERT, CACIB, ROP. Ja Topi oli VAL ERI 2. Jasmin meni vielä Junior Handlereihin kisaamaan.  Saikuin saikin koiran paikanpäältä lainaksi junnuihin(Kultainennoutaja). Vanhempien sarjassa oli kisailijoita n. 40 ja Jasmin sijoittui 5;ksi. Seuraava kisailu Junior Handlereissa Hänellä onkin sitten Jyväskylässä, sillä Lahteen ei pääse rippikoulun vuoksi tällä kertaa.  Skiddyn pitäisi  lähteä kasvattajan mukana Lahteen, saas nähdä kuis siel sit menee, pohjavilla kun on paikkapaikoin reilusti kadoksissa. Uutisia sit lisää Lahden Näyttelyn jälkeen.


Kommentit (1)Kommentoi 23.06.2010 10:08

Tallinnan reissu sitten onnistuneesti ohi.  Kiitokset matkaseurasta Tiinalle ja Manulle sekä tietysti Sissille.  Reissu oli meidän osalta onnistunut yli odotustemme.  Skiddy Voittaja Näyttelyssä JUN ERI 1, JUN-SERT, JUN-ROP, PU 1, ROP ja samoin RYHMÄNÄYTTELYSSÄ.  Topi Voittajassa VAL ERI 1 ja ryhmänäyttelyssä  VAL ERI 1 PU 3.  Rottweiler Sissi oli Voittajassa Jassun esittämänä AVO ERI 3 ja Ryhmänäyttelyssä Sunnuntaina omistajan esittämänä EH 3.  Eli ihan hienosti meni kaikilta.  Nyt odottelemme sitten seuraavaksi menoa Skiddyn kanssa Forssaan ja Poriin.  Topinkin piti lähteä Poriin, mutta nyt joutuukin jäämään pois reissusta ja menee hoitoon siksi aikaa, kun olemme näyttelyreissulla.  Tällä hetkellä Topi onkin Tarvasjoella astutus reissulla.  Morsian NELLI olikin siellä jo, kun veimme Topin sinne.  Nyt odottelemme innolla et kaikki onnistuu ja odotettavissa olisi sitten pikkuisia Black & Tan(emä myös bläkkäri) pentuja...jännää..

Skiddy kotona niin murheellisena, kun kamu on poissa... Nyt touhutaan ja vietetään aikaa pikku lumipallon kanssa.  Lisää kuulumisia, kunhan Topsu palailee kotiin... kuullaan tarkemmin onko astutus onnistunut ja onko tulossa suloisia pikku taaperoita...

Ei muutakuin KAIKILLE OIKEIN HYVÄÄ JUHANNUSTA!


( Päivitetty: 27.10.2010 11:10 )

Kommentoi 21.05.2010 21:29

Nyt on sitten saatu nauttia lämpimistä kesäpäivistä.  Koirilla vaan tuntuu olevan liian kuumat oltavat.  Päivällä lenkitkin ovat jääneet lyhyeksi, kun on niin valtaisan lämmintä ollut.  Aamull1a ja illalla on sitten tehty pitempiä lenkkejä.  Onneksi Skiddykin sitten ehti kasvattaa turkkinsa, ennen kesäkuista Näyttelyreissua.  Huhtikuussa piipahdimme Skiddyn, Jassun, Mian ja Miinan kanssa Vaasan Näyttelyssä.  Empä ole eläissäni niin paljon jännittänyt kehänlaidalla katsoessa kuin Vaasassa.  Miina ei oikein suostunut Mian kanssa yhteistyöhön, joten Jassu meni sen kanssa kehään.  Ja todella hyvin Miina esiintyikin Jassun kanssa. Tuomari jakelikin pääasiassa H:ta ja EH;ta,muutama koira oli joka sain ÉRI:n. Tuomari tykkäsikin enemmän vähäturkkisista koirista.Joten arvata saattaa, miten paljon sydän hakkasikaan kehänlaidalla ollessa, kun Jassu ja Skiddy menivät kehään. Riemu olikin rajaton, kun näin että ERI tuli.  Loppujen lopuksi Skiddy oli sitten ERI 1, PU 1, SERT ja ROP. Seuraavana viikonloppuna Skiddy sitten suuntasikin Lahden Näyttelyyn kasvattajan kanssa, koska omalla perheellä oli juhlat.  Olikin ihana saada uutisia Lahdesta; Skiddy ERI 1, PU 1,SERT ja ROP. Skiddy on kyllä tehnyt mitä uskomatonta tulostaulukkoa ja vielä Junioriluokassa.  Kesäkuun reissu vielä Junioriluokassa ja sitten Nuortenluokkaan.. saas sit kattoo miten poika menestyy.  Viime viikonloppuna Topikin pyörähti pitkästä aikaa Näyttelyssä Raumalla.  Jassu olikin sitten itse esittämässä pojan.  Ja hienoin tuloksin VAL ERI 2, PU 3. Tuomari oli todella tykännyt meidän vanhemmasta herrasta!. Toukokuun lopussa Topi meneekin sitten LUONNETESTIIN Uuteenkaupunkiin. Jännityksellä odotellen miten siellä menee.. Nyt sitten odotellaan parisen viikkoa, ja sitten pakataan kassit ja suunnataan matkaan Tallinnaan Baltian Voittaja Näyttelyyn.  Toivottavasti reissu olisi yhtä onnistunut, kuin parilla aikaisemmalla kerrallakin.  Kuulumisia sitten reissun jälkeen lisää...


( Päivitetty: 27.10.2010 11:09 )

Kommentoi 31.08.2010 10:25

 

Nyt tuntuu ulkona niin kylmältä, mitä mitä onko syksy tullut!. Lämpimän kesän jälkeen tuntuu niin kylmältä, vaikka ulkona sentään 15 astetta. Meillä kesä ei oikein mennyt suunnitelmien mukaan.  Topsun astutus juttukaan ei mennyt oikein putkeen, sillä nartulla oli parhaat päivät menneet ohi! Poika, kyl tiesi tehtävänsä, mutta mutta minkäs teet... No, lokakuussa sit uusi yritys.  Toinenkin kysely tuli Topille astutukseen.... odottelemme kuulumisia, kunhan neitokainen on käynyt silmä- ja polvitutkimuksissa.  Näyttelykehiin pojat palailevat lokakuussa, pienen tauon jälkeen.. Tarkoituksena olisi pojilla myös marraskuussa pitempi reissuunlähtö, ja tällä kertaa ilman kotijoukkoja..... mutta varmasti hyvässä ja hellässä huolenpidossa ovat reissussa!

 

 


( Päivitetty: 27.10.2010 11:06 )

Kommentit (1)Kommentoi


 

                    Mintgarden´s Valerius & Sune
©2019 Mittelipojat Valerius(Topi) ja Sune(Skiddy) - suntuubi.com